ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Gdje se novac najviše troši preko mobitela | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Gdje se novac najviše troši preko mobitela

Autor Krunoslav Ćosić

Mobilni novac su platne usluge putem mobilnog uređaja umjesto kreditnih ili debitnih kartica, čekova ili gotovine

 Plaćanje mobitelom (1) Izvor: Valery Vasilyeu / Panthermedia / Profimedia

Ova vrsta plaćanja posebno je rasprostranjena u takozvanim područjima s nedovoljnim brojem banaka, poput većine područja u Africi te u velikim dijelovima Azije. Mobilno plaćanje izuzetno je praktično jer stanovnicima ruralnim područja omogućuje plaćanje svega, od računa za električnu energiju do svakodnevne kupovine kućnih potrepština.

Koliko se takva vrsta plaćanja koristi u Europi, koliki je broj registriranih a koliko je aktivnih korisnika objavit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do tada ne propustite saznati što će Apple predstaviti već sljedeći tjedan, u utorak 14. rujna.

Istražili smo jednu temu o kojoj se govori, ali nema jasnu budućnost – nećete vjerovati, ali u skoroj budućnosti to neće baš tako biti jer bi AR odnosno augment reality (proširena stvarnost) mogao porasti čak 22 puta. Bole li vas leđa? Ako je odgovor potvrdan, a ne želite ići ili nemate vremena za masera, rješenje je električni masažni štap.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI