ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Gdje e-trgovina raste najbrže? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Gdje e-trgovina raste najbrže?

Autor Krunoslav Ćosić

Kina je daleko najveće tržište e-trgovine na svijetu, objavio je Statista Digital Market Outlook

 e-trgovina (1) Izvor: Kitch Bain / Panthermedia / Profimedia

Uz e-trgovinu se vežu izuzetno velike brojke što se tiče vrijednosti tržišta. Uz Kinu, Europa i SAD su također velika tržišta. Europa i SAD u sljedećih pet godina mogu očekivati rast ovog segmenta tržišta za 35 do 42 posto, ali to je ipak ispod svjetskog prosjeka koji bi trebao biti 47 posto.

Koliko je iznosila e-trgovina u 2020. godini u svijetu, ali i u Aziji, Kini, Sjevernoj Americi i Europi te koliki se rast očekuje u sljedećih pet godina objavit ćemo sutra na Smartlife.hr.

Do sutra ne propustite temu o mobilnom novcu odnosno trošenju novca u svijetu korištenjem mobitela, bez kreditne ili debitne kartice. Možete vrlo lako postati kraljica mode uz jedinstvenu torbu s LED zaslonom. Ako ste obožavatelj Lego kockica i nogometnog kluba Barcelona, imamo jednu jako dobru vijest za vas.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI