ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR IoT moduli sve se bolje prodaju | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR IoT moduli sve se bolje prodaju

Autor Krunoslav Ćosić

Globalne tromjesečne isporuke IoT modula dosegnule su 100 milijuna

 IoT Internet of Things module (3) Izvor: Shutterstock

IoT odnosno Internet stvari (Internet of Things) u stalnom je porastu. To su uređaji kojima smo već sad okruženi, a daleko više bit će ih u skoroj budućnosti, uz porast pokrivenosti 5G mrežama. Znamo da je 5G trenutno najbrže rastuća tehnologija koja daje poticaj i mnogim drugim industrijama. Gledajući godišnji rast, on iznosi čak 800 posto, a slijedi 4G uz 100 posto rasta.

Tko su najveći proizvođači IoT opreme objavit ćemo sutra na Smartlife.hr, a do tada ne propustite provjeriti kakve su radne navike Hrvata, u usporedbi s prije godinu i pol, prije početka pandemije koronavirusa. Vole li profesionalni fotografi kamere na mobitelima, pitanje je na koje je odgovorilo 881 fotograf širom Europe i Sjeverne Amerike. Uz pomoć mobilnih aplikacija moguće je osloboditi tijelo od otrova.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI