ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Povezivanje svijeta ispod mora | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Povezivanje svijeta ispod mora

Autor Krunoslav Ćosić

Istražujemo top 5 najdužih komunikacijskih kabela smještenih ispod mora

 Podmorski kabel (3) Izvor: Shutterstock

Iako se još ne koristi, podmorska komunikacijska kabelska mreža 2Africa već je jedna od najvećih na svijetu i povezuje 23 zemlje Europe, Afrike i Bliskog istoka. Projekt je djelomično financiran od strane Facebooka i najvjerojatnije će oboriti rekorde i za najduži i za najmlađi podmorski kabelski sustav nakon što počne s radom.

Kolike su najveće dužine telekomunikacijskih kabela u svijetu, smještenih ispod mora, putem kojih se povezuju kontinenti objavit ćemo sutra na Smartlife.hr.

Do tada ne propustite pročitati članak o našem iskustvu s prvim danom popisa stanovništva, kako izgleda aplikacija i s kakvim smo se problemima suočili. Stižu velike novosti za korisnike Gmaila, provjerite što je sve to. Znate li da do vitkijeg struka možete doći stimulacijom mišića i vibracijom?

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI