WEEKEND MEDIA FESTIVAL Umjetna inteligencija, gaming i književnost | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

WEEKEND MEDIA FESTIVAL Umjetna inteligencija, gaming i književnost

Autor Krunoslav Ćosić

14. izdanje Festivala donosi aktualne trendove iz struke

 Weekend-Media-Festival-2021-3 Izvor: Weekend Media Festival

Četiri dana će u Rovinju trajati Weekend Media Festival – od 23. do 26. rujna 2021. Okupit će se regionalni stručnjaci, a samo neke od mnogobrojnih tema su umjetna inteligencija, gaming i književnost.

 Weekend-Media-Festival-2021-1-990x557 Izvor: Weekend Media Festival

Jesu li ljudi suvišni u srazu sa sve naprednijom umjetnom inteligencijom ili nam je ona zapravo potrebnija neko ikada? Razvoj novih naprednih tehnologija utječe na sva područja ljudskog djelovanja, a od onoga što ne razumijemo često nas hvata strah.

Marko Lukičić, direktor tvrtke Acquaint, poznati hrvatski astronom i voditelj Zvjezdarnice Višnjan, Korado Korlević i Sašo Dimitrijevski iz Pristopa pokušat će odgovoriti na aktualno pitanje „Trebamo li se bojati umjetne inteligencije“ te je li digitalna revolucija već gotova ili zapravo tek počinje.

 Marko Lukičić
Marko Lukičić
Izvor: Weekend Media Festival

 Korado Korlević
Korado Korlević
Izvor: Weekend Media Festival

Na panelu „Kako je gaming promijenio svijet?“ sudionici će čuti sve o karakteristikama modernih videoigara i saznati ima li u svijetu gaminga mjesta za marketinške stručnjake. Osnivač i izvršni direktor Two Desperadosa Vojislav Milutinović, izvršna menadžerica Srpske asocijacije industrije video igara Kristina Janković i direktor i osnivač Nanobita Alan Sumina objasnit će važnost gaming industrije.

Predsjednik udruge Glas poduzetnika Hrvoje Bujas, predsjednik Hrvatske udruge poslodavaca Mihael Furjan i prof. dr. sc Stjepan Orešković (M+ Grupa) u panelu „Poduzetnik: državni prijatelj broj jedan“ raspravljat će o imidžu poduzetnika u hrvatskom društvu. Istraživanje Ekonomskog instituta pokazuje kako nemaju.

 Hrvoje Bujas
Hrvoje Bujas
Izvor: Weekend Media Festival

Ovogodišnji #Weekend14 prilagođen je novim okolnostima. Uz osiguranu kotizaciju, uvjet za ulazak na Weekend Media Festival je EU digitalna COVID potvrda koju mogu dobiti sve osobe koje su cijepljene cjepivom protiv bolesti COVID-19, odobrenim od strane Europske komisije, osobe koje imaju negativan nalaz PCR ili antigenskog testa te osobe koje su preboljele bolest COVID-19 180 dana od datuma pozitivnog PCR testa. Antigenski, tzv. brzi test, bit će moguće obaviti na samom ulazu u prostor stare Tvornice duhana.

 Weekend-Media-Festival-2021-4 Izvor: Weekend Media Festival

 Weekend-Media-Festival-2021-2 Izvor: Weekend Media Festival

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI