ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Pametni telefoni vs. foto industrija | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Pametni telefoni vs. foto industrija

Autor Krunoslav Ćosić

Pametni telefoni izbrisali su 40-godišnji rast industrije fotoaparata

 Stari fotoaparat (2) Izvor: Shutterstock

Jedna od istaknutih značajki mnogih novih pametnih telefona je kamera. S obzirom da su senzori slike sve manji (ali i bolji) i raste računalna moć pametnih telefona koja omogućuje sofisticirano poboljšanje slike u stvarnom vremenu, fotografije snimljene na modernim pametnim telefonima sve su bliže kvaliteti koja je nekad bila rezervirana za skupe kamere s izmjenjivim objektivima.

I to nije odlika samo tržišta vrhunskih pametnih telefona. U posljednjih nekoliko godina kamere pametnih telefona općenito su se značajno poboljšale.

Vraćamo se u 1951. godinu, a zatim idemo prema 2020. godini kako bismo se podsjetili kako je izgledala prodaja fotografskih aparata kroz povijest. Kompletnu priču objavit ćemo sutra na Smartlife.hr, a do tada provjerite kako izgledaju ulaganja u optičku infrastrukturu u Hrvatskoj. Nakon duljeg sušnog razdoblja stiže nam kišni period pa mokra odjeća predstavlja problem - imamo rješenje!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI