ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Pretvaranje timskog rada u profit | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Pretvaranje timskog rada u profit

Autor Ivan Vukić

Zoom je uspješan, ali neki su daleko uspješniji od ove tvrtke koja je po prvi put prešla prihod od milijardu dolara

 Video softver (2) Izvor: Shutterstock

Microsoft i dalje dominira ovim specifičnim tržištem softvera dok je Zoom imao samo oko pet posto tržišnog udjela u 2020. godini.

Međutim, treba to uzeti s rezervom. Dok se Zoom gotovo u potpunosti oslanja na svoj softver za video konferencije, Microsoft ima širi spektar softvera za suradnju za različite namjene, uključujući sustav poslužitelja Exchange, Office 365 i druga rješenja za dijeljenje i sinkronizaciju datoteka.

Istražujemo koliki je udio kompanija Google, Cisco, Slack, LogMeIn i drugih, a kompletan članak objavit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do tada ne propustite saznati koliki je uspjeh ostvario treći operativni sustav u svijetu (Huawei HarmonyOS), kakvi su trendovi na tržištu poštanskih usluga u Hrvatskoj uz 23 davatelja usluga te kako putovati svijetom s kuhačom uz najbolje mobilne aplikacije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI