ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Tko su vladari tržišta premium pametnih telefona | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Tko su vladari tržišta premium pametnih telefona

Autor Krunoslav Ćosić

Istražujemo kakvo je stanje na smartphone tržištu s višim cijenama uređaja

 Pametni telefon (2) Izvor: Shutterstock

Globalno tržište vrhunskih (premium) pametnih telefona, s modelima po cijeni od 400 USD i više, zabilježilo je u drugom tromjesečju 2021. godine 46-postotni međugodišnji rast prodaje, pokazuju podaci koje je objavio Counterpoint Research.

Rast u premium segmentu nadmašio je ukupni rast tržišta od 26%, pokazuju podaci pri usporedbi drugog kvartala ove godine s drugim kvartalom 2020. godine. Udio premium segmenta u globalnoj prodaji pametnih telefona povećan je na 24% u drugom tromjesečju 2021, u usporedbi s 21% u drugom tromjesečju 2020.

Tko ima najveći udio u segmentu premium pametnih telefona objavit ćemo sutra. Do tada ne propustite saznati kako ćemo ažurirati automobile u budućnosti, bez odlaska u servis. Zoom je uspješna aplikacija za video komunikaciju, ali neke tvrtke su ipak uspješnije od Kineza koji su iskoristili koronavirus i lockdown u cijelom svijetu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI