OTVOREN REDIZAJNIRANI XIAOMI STORE: Još bolji pregled proizvoda | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

OTVOREN REDIZAJNIRANI XIAOMI STORE: Još bolji pregled proizvoda

Autor Krunoslav Ćosić

Xiaomi fanovi, kupci i partneri u fokusu su prvog redizajniranog Xiaomi Storea u Hrvatskoj

 Xiaomi Store Arena Zagreb, Mirela Polić.jpg Izvor: Krunoslav Ćosić

Već neko vrijeme Xiaomi je prvi smartphone brend u Hrvatskoj. Popularni brend dostupan je u pet hrvatskih trgovina te nudi veliki broj pametnih telefona, nosivih uređaja, ali i mnogobrojnih pametnih kućanskih uređaja.

Otvorenju zagrebačkog Xiaomi Storea su u Areni centar, uz predstavnike Xiaomija za Hrvatsku i Sloveniju te predstavnike tvrtke Bijelić Co, nazočili i predstavnici Xiaomija za srednju i istočnu Europu.

 Xiaomi Store Arena Red 2.jpg Izvor: Xiaomi

Xiaomi ima velike ambicije postati vodeći brend i u području pametnog doma i lifestyle proizvoda u Hrvatskoj, rekao je Goran Mudrovčić, generalni direktor Xiaomija za Sloveniju i Hrvatsku koji ističe sve veći broj proizvoda iz Xiaomi ekosustava – briljantne ideje sa svim uređajima povezanim u AIoT sustav.

Na međunarodnim tržištima već je više od 1000 Xiaomi Store trgovina, a jačanje maloprodajne mreže u Hrvatskoj prati izvrsne prodajne rezultate koje Xiaomi kontinuirano ostvaruje na hrvatskom tržištu. No, trgovine Xiaomi Store nisu samo prodajni kanal, one su i izložbeni prostor za sve naše fanove, kupce i partnere, istaknuo je Andrzej Gladki, zamjenik generalnog direktora Xiaomija za regiju Sjeveroistočne Europe.

Xiaomi Store trgovine nalaze se u četiri hrvatska grada – Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku. Redizajnom jedne od najposjećenijih Xiaomi Store trgovine u Hrvatskoj i regiji otvara se novo poglavlje u prezentaciji i isporuci pametnih telefona i potrošačke elektronike u segmentu pametnog doma i lifestylea.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI