GSMA I FC BARCELONA: Sklapaju partnerstvo za MWC23 | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

GSMA I FC BARCELONA: Sklapaju partnerstvo za MWC23

Autor Krunoslav Ćosić

Nogometni događaj seli se na Mobile World Congress

 GSMA i FC Barcelona.jpg Izvor: FC Barcelona

Jedan od najvećih događaja u svijetu mobilne telefonije je MWC u Barceloni na kojem se predstavljaju novi trendovi, nove tehnologije, novi softver i novi uređaji. Sajam je u predpandemijskim godinama posjećivalo više od 100.000 ljudi, a štandove je imalo oko 2500 tvrtki iz cijelog svijeta.

Sljedeće godine, od 27. veljače do 2. ožujka 2023. u prostor Fira Barcelona dolazi Sports Tomorrow Congress. Dogovorili su se to organizator MWC-a GSMA organizacija i nogometni klub Barcelona.

FC Barcelona će kroz svoj događaj predstavljati inovacije i istraživanja o temama iz industrije sporta, prehrane te digitalne sfere. Bit če govora o medicini, fizioterapiji, analizi podataka. Tema sljedećeg izdanja kongresa za 2023. je "Minds Behind The Game” te će se detaljnije baviti ulogom uma u performansama sportaša kao i kognitivnim primjenama umjetne inteligencije u svim domenama sportskog sektora.

 FC Barcelona Sports Tomorrow.jpg Izvor: FC Barcelona

Kongres se seli u termin MWC23, nakon što je prethodno održavan na Barceloninom stadionu Camp Nou te je uključivao govornike iz kluba FC Barcelona, La Liga, NBA i NFL. U 2021. godini sudjelovalo je 2000 ljudi, uz 282 stručnjaka.

Dogovor o kolokaciji događaja Sports Tomorrow Congress ima za cilj stvoriti novu platformu za tvrtke i dionike u sportskim i tehnološkim sferama za okupljanje, sklapanje poslova i lansiranje proizvoda.

Sports Tomorrow Congress 2021
Izvor: Youtube

Smisao spajanja dva događaja u jedan je stvaranje novih poslovnih prilika u mobilnim i sportskim ekosustavima. Predsjednik FC Barcelone Joan Laporta očekuje da će kolokacija pretvoriti Sports Tomorrow Congress u “globalnu referentnu točku u području povezivanja tehnologije i sporta, a također će pomoći projektiranju grada Barcelone kao svjetske prijestolnice u ovom sektor".

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI