'Spajanje je pošteno i u najboljem interesu Twittera i njegovih dioničara' | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

'Spajanje je pošteno i u najboljem interesu Twittera i njegovih dioničara'

Autor Ivan Vukić

Musk je dobio odobrenje odbora o kupnji Twittera, ali priča još nije gotova

 Twitter.jpg Izvor: mundissima / Alamy / Alamy / Profimedia

Upravni odbor Twittera jednoglasno je preporučio da dioničari za 44 milijarde dolara odobre predloženu prodaju tvrtke milijarderu Elonu Musku, prema regulatornom podnesku. U podnesku američke Komisije za vrijednosne papire (SEC) navodi se kako odbor Twittera vjeruje da je spajanje "pošteno, preporučljivo i u najboljem interesu Twittera i njegovih dioničara".

Govoreći na događaju koji je organizirao Bloomberg Elon Musk je rekao da je odobrenje sporazuma od strane Twitterovih dioničara jedno od tri "neriješena pitanja", prema američkoj novinskoj stranici CNBC, prenosi Mobile World Live.

Očekuje se da će dioničari o dogovoru, koji je Musk prvi put predložio u travnju, glasovati krajem srpnja ili početkom kolovoza. Musk i dalje ističe svoju stalnu zabrinutost zbog broja lažnih računa na Twitteru koje je tvrtka društvenih medija pokušala riješiti ranije ovog mjeseca pružajući Musku podatke o uređajima korisnika i informacije o povezanim računima.

 Elon Musk Twitter (2).jpg Izvor: Shutterstock

Musk je na Bloombergovom događaju izjavio da je također zabrinut zbog iznosa duga koji će morati preuzeti kako bi financirao posao.

Reuters je prošlog mjeseca izvijestio da je Musk planirao platiti 33,5 milijardi dolara u gotovini za financiranje kupnje dok je korištenjem dugova planirao pokriti ostatak, no grupa privatnih investicijskih tvrtki predvođena Apollo Global Managementom stavila je te razgovore na čekanje. Saga se nastavlja…

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI