ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Gdje se nalazi najviše bitcoin bankomata | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Gdje se nalazi najviše bitcoin bankomata

Autor Davor Dakić

El Salvador je prva država na svijetu koja je bitcoin uvela kao zakonsko sredstvo plaćanja, ali nemaju velik broj bankomata

 Kripto bankomat (2) Izvor: Timon Schneider / Alamy / Alamy / Profimedia

Bitcoin bankomati su strojevi na kojima korisnici odgovarajućih operatora platforme mogu kupovati ili prodavati kriptovalute u pokretu. U nekim je državama svijeta bitcoin daleko od toga da postane službena valuta, ali istovremeno u tim državama postoji veliki broj bitcoin bankomata.

Koliko bitcoin bankomata postoji u Hrvatskoj, koliko u Sloveniji, a koliko u SAD-u objavit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do tada ne propustite obaviti svoju građansku dužnost ispunjavanjem obrasca za popis stanovništva (online je dostupno još danas 27. rujna 2021.).

Još samo danas putem svojih starih pametnih telefona možete koristiti Googleove servise Gmail, YouTube, Drive i druge. Kakva je od stra alternativa? I bez odlaska u kozmetički salon možete biti revitalizirane i lijepe zahvaljujući uređaju protiv podočnjaka.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI