INVESTICIJA OD 100 MILIJUNA DOLARA Cloud će se oslanjati na MacroVerse aplikaciju | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

INVESTICIJA OD 100 MILIJUNA DOLARA Cloud će se oslanjati na MacroVerse aplikaciju

Na Huawei Connect, developerskoj konferenciji, najavljeno je veliko ulaganje i fokus na cloud

Huawei Cloud Izvor: Huawei

Novi strateški plan kompanije Huawei uključuje investiciju od 100 milijuna dolara u developersku platformu Huawei Cloud. Cilj platforme je u 2022. godini stvoriti jedinstveni tehnološki ekosustav koji će desecima milijuna developera diljem svijeta pružiti dodatan prostor za inovaciju te osobni razvitak, a istovremeno omogućiti bolju podršku i edukaciju.

Huawei je svoj plan objavio na konferenciji Huawei Connect u Shenzhenu na kojoj su vodeći predstavnici ICT industrije pričali o razvitku tehnologije te izazova s kojima će se suočavati u naprednom periodu. Huawei Cloud nakon četiri godine postojanja okuplja više od 2,3 milijuna programera i 14.000 partnera, a 4500 usluga učinio je dostupnim na tržištu.

Huawei najavio ulaganja vrijedna 100 milijuna dolara Izvor: OYY

Huawei Cloud će se oslanjati na novu MacroVerse aplikaciju (objedinjuje domene poput financija, e- trgovine, interaktivnih medija, putovanja automobilom i zdravstva) te će poboljšati uslugu u tri ključna područja:

• prvo područje uključuje povlašteni pristup resursima u cloudu, tečajeve, vaučere za certifikacijske ispite i ostale pogodnosti
• drugo područje odnosi se na povećanje baze znanja za programere i namjenske kanale tehničke podrške u više od 100 inovacijskih centara Huawei Clouda u cijelom svijetu
• treće područje je usmjereno na razvoj i rast aplikacije što će ubrzati transformaciju na cloudu zahvaljujući partnerskim aplikacijama iz raznih industrija

Huawei Cloud bi zajedno s Marketplaceom za distribuciju poslovnih aplikacija trebao postati temelj inteligentnog svijeta, a platforma će objediniti aplikacije svih industrija i otključati poslovni potencijal. Istovremeno će služiti desecima milijuna programera diljem svijeta, smatra Kang Ning, Huaweijev predsjednik globalne Cloud usluge.

Kang Ning, Huawei
Kang Ning, Huawei
Izvor: Huawei

Tema ovogodišnjeg Huawei Connect 2021 je “Dive into Digital” te je obuhvatila trendove prisutne u industriji, a upućen je i poziv na zajednički pristup rješavanju budućih izazova u svijetu digitalnih tehnologija.

Huawei Connect 2021. sastoji se od pet summita te 66 sjednica na kojima sudjeluje više od 200 govornika, uključujući industrijske vizionare, poslovne lidere, vrhunske tehnološke stručnjake i partnere u ekosustavu.

Huawei Connect 2021 Izvor: Huawei

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost