ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Startupi s najvećim vrijednostima na svijetu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Startupi s najvećim vrijednostima na svijetu

U svijetu je do travnja 2021. bilo više od 650 jednorog startupova

Startup (1) Izvor: Thodonal / Alamy / Alamy / Profimedia

Jednorog (unicorn) su startup tvrtke čija se vrijednost procjenjuje na minimalno milijardu dolara ili više. Prema CB Insightsu, ukupna vrijednost takvih tvrtki u svijetu je veća od 2,2 bilijuna dolara (2200 milijardi USD).

Najvrjedniji startup Bytedance vrijedi 140 milijardi američkih dolara, a zatim slijede različite fintech, gaming i AI (umjetna inteligencija) startup kompanije. Što se događa u svijetu unicorn tvrtki, tko se s kim spaja objavit ćemo sutra na Smartlife.hr.

Do tada provjerite u kojim su zemljama internetske slobode najzastupljenije, a u kojima manje ili nikako. Pojavio se prvi svjetski kamper s potpuno solarnim pogonom, a u prodaju kreće i leteći motocikl. U svijetu čipova agonija se nastavlja, procjenjuje se, i na 2023. godinu. Kako ipak ne bi sve izgledalo crno pobrinut će se električni otvarač za boce.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost