ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Najbrže rastući brandovi | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Najbrže rastući brandovi

2020. godina bila je ključna za različite robne marke odnosno brandove

Cash App Izvor: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Rad na daljinu i sve više vremena provedenog kod kuće bili su ključni za svijest o robnoj marki medija, tehnologije i tvrtki za proizvodnju hrane i pića.

Izuzetno uspješna platforma za dijeljenje video filmova TikTok zabilježio je povećanje prepoznatljivosti robne marke za 17 posto dok su aplikacije za dijeljenje novca Cash App i Venmo zabilježile povećanje svijesti o robnoj marki za 10 posto.

Kako su prošli drugi brandovi objavit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do tada ne propustite saznati odgovor iz Konamija vezan uz smiješno animirane nogometaše u video igri eFootball 2022 (PES 2022). Kroz nekoliko dana stiže novi Microsoft Office 2021. Već se znaju cijene, ali i svi noviteti koje će novi Office paket donijet. Uz pomoć mobilnih aplikacija vrlo lako ćete urediti svoju malu oazu s biljkama.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost