ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Kako stoji glazbena industrija? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Kako stoji glazbena industrija?

Nakon zatišja početkom i sredinom 2010-ih prihodi u svjetskoj industriji zvuka svake su godine u stalnom porastu

Slusanje glazbe (3) Izvor: Antonio Guillen Fernández / Panthermedia / Profimedia

U 2020. gotovo trećinu globalnog prihoda od prodaje ploča i streaminga glazbe generirala je glazbena industrija. Ali, prošle godine je prihod od prodaje i streaminga nezavisnih umjetnika i izdavačkih kuća činio samo 31,4 posto ukupnog globalnog prihoda što se tiče glazbe.

Koje su tvrtke vodeće u ovom biznisu u svijetu te zašto se britanska vlada „dignula na zadnje noge“ i pokrenula istragu objavit ćemo sutra na Smartlife.hr.

Do tada otkrivamo hoće li se video igra FIFA i dalje zvati FIFA. Znate li da možete biti ljepši i bez odlaska kozmetičarki, uz pomoć ultrazvuka? Nemojte propustiti priču o uređaju kojeg imaju mnogi kod kuće – o mikrovalnoj pećnici koja je „rođena“ 8. listopada 1945. godine. Facebook je još uvijek aktualna tema, nakon pada mreže početkom tjedna; istražili smo koliko ljudi koristi Facebook i njegove servise te koliki je postotak profila lažan.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost