ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Apple ima i sporedno poslovanje | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Apple ima i sporedno poslovanje

I to vrlo vrijedno sporedno poslovanje - nije sve u iPhone telefonima

Apple novac Izvor: Shutterstock

Kada ljudi misle na Apple prvo pomisle na hardver. iPhone, iPad, MacBook i iMac - to su proizvodi koji su učinili Apple najvrjednijom tvrtkom na svijetu.

Softver i usluge igraju sve veću ulogu u Appleovom poslovanju - prošle je godine Apple udvostručio svoje ambicije u pogledu usluga objavivši Fitness+, pretplatničku uslugu sličnu Pelotonu za internetske satove fitnesa te Apple One.

Koliko Apple zarađuje od sporednih usluga objavit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do tada provjerite kako se uz pomoć proširene stvarnosti mogu isprobati ekskluzivni modeli tenisica. Bitcoin raste i raste, ali ne zna se do kada. Što je utjecalo na gotovo 67.000 dolara vrijednosti? Koristite li mobitel dok upravljate vozilom, a s vama se voze i vaša djeca? Nemojte to raditi barem danas jer danas je Dan bez mobitela u prometu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost