ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Uspon i pad i uspon bitcoina | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Uspon i pad i uspon bitcoina

Što se događalo s vrijednošću bitcoin valute od 2017. godine do danas

Bitcoin (1) Izvor: bambang jangkoro / Alamy / Alamy / Profimedia

2021. godina je godina kriptovaluta, a najpopularnija bitcoin nedavno je dotaknula vrijednost od gotovo 67.000 dolara. U međuvremenu, vrijednost joj je počela padati i sada je na 61.223 američka dolara – tijekom posljednja 24 sata vrijednost bitcoina je pala za 138 dolara.

Kako izgleda kretanje vrijednosti bitcoina unatrag tjedan dana, mjesec dana i cijelu godinu objavit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do tada pogledajte prvi video trilogije GTA Trilogy: The Definitive Edition, video igre u tri dijela koja izlazi 11. studenog 2021.

Zanimaju li vas električni automobili Tesla, a usput pratite i samu kompaniju onda pročitajte koliko je kompanija Tesla profitabilna odnosno u kojim segmentima pada zarada. Ako vam je dosta brojnih uređaja u kupaonici od kojih svaki ima samo jednu funkciju te želite jedan s funkcijom pomagača u čišćenju i pomlađivanju kože lica, rješenje je TouchBeauty.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost