ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR I Tesla se pridružio klubu 'bilijun dolara' | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR I Tesla se pridružio klubu 'bilijun dolara'

Tržišna kapitalizacija proizvođača automobila već se neko vrijeme približava granici od 1 bilijun dolara

Tesla (2) Izvor: Ding Ting / Xinhua News / Profimedia

Tvrtka za iznajmljivanje automobila Hertz narudžbom od 100.000 Tesla automobila omogućila im je da konačno uđu u klub tvrtki vrijednih bilijun dolara odnosno 1000 milijardi dolara. Apple je neprikosnoveni član tog kluba i vrijedi puno više nego Tesla.

Tesli je za ulazak u klub tvrtki vrijednih bilijun dolara trebalo 4136 dana, što je ipak brže nego što je trebalo Appleu. Istražujemo koje su još tvrtke u tom ekskluzivnom klubu te koliko im je trebalo dana za ulazak u klub. A jednoj tvrtki je za to trebao samo jedan dan.

Kompletan članak objavit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do tada pogledajte koji je poznati Mercedesov model dobio dodatni pogon i na električnu struju. Qualcomm je predstavio četiri nova čipseta, a ugrađivat će se u 4G i 5G pametne telefone; neki od čipova nasljeđuju uspješne prethodnike. Koristite li aplikaciju Viber na svojem desktop i prijenosnom računalu, ali vas muči što to mogu vidjeti i neki drugi ljudi onda svakako pročitajte savjete kako zaštititi svoju privatnost.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost