ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Vladari tržišta VR uređaja | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Vladari tržišta VR uređaja

Autor Igor Martić

Posao s virtualnom stvarnošću još uvijek je malo tržište

 VR naočale (2).jpg Izvor: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ali, to je tržište na koje se Mark Zuckerberg i njegova tvrtka klade na veliko. Još uvijek nije posve jasno kako će funkcionirati metaverzum koji je zamišljen tako da spoji Facebook platforme i virtualnu stvarnost.

Godišnje isporuke VR uređaja utrostručile su se od prvog tromjesečja 2021, pokazuju podaci Counterpoint Researcha. Inače, pod nazivom XR headset uključene su slušalice koje su usmjerene na virtualnu stvarnost (VR), one koje nude proširenu stvarnost (AR) i one koje kombiniraju virtualnu stvarnost sa stvarnim svijetom, takozvanu mješovitu stvarnost (MR).

Tko je vladar na tržištu virtualne stvarnosti objavit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do tada pogledajte što nam to Google novo sprema, a odnosi se na fotografije i upravljanje s njima. Što žene žele – istražili smo koji su to modeli pametnih telefona koji bi mogli privući ženski spol. Kina je svjetski lider u području online kupovine te plaćanja u klasičnim trgovinama putem pametnih telefona i aplikacija; istražili smo koje su to aplikacije najčešće korištene.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI