Vodnjani preuzimaju američku kompaniju Peerless Network | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Vodnjani preuzimaju američku kompaniju Peerless Network

Autor Krunoslav Ćosić

Infobip je sklopio kupoprodajni ugovor o preuzimanju pružatelja VoIP usluga iz Čikaga

 Infobip i Peerless Network.jpg Izvor: Infobip

Peerless Network, američka kompanija sa sjedištem u Chicagu, globalni pružatelj Voice over IP usluga vlasnik je vlastite voice mreže nacionalne rasprostranjenosti. Tvrtka duže od deset godina pruža glasovna rješenja te korisničku uslugu kako bi se zadovoljile work-from-anywhere potrebe poslovnih subjekata.

Pokrivaju 93% populacije u SAD-u, u 49 49 američkih država. Peerless ima više od 4500 interkonekcija, s prometom od devet milijardi mjesečnih minuta na više od 200 tržišta.

Preuzimanjem kompanije čikaške Peerless Network Infobip osigurava značajnu prisutnost u segmentu glasovne komunikacije preko interneta na tržištu Sjedinjenih Američkih Država dok ujedno klijenti Peerless Networka na raspolaganju imaju mogućnost korištenja široke lepeze Infobipovih CPaaS proizvoda. Peerless će značajno osnažiti voice ponudu Infobipovog CPaaS portfelja (Communications Platform-as-a-Service).

 Roberto Kutić, Silvio Kutić, Izabel Jelenić (Infobip)
Roberto Kutić, Silvio Kutić, Izabel Jelenić (Infobip)
Izvor: Infobip

Zaključenje transakcije očekuje se sljedeće godine nakon zaprimanja uobičajenih regulatornih odobrenja. Infobip ne otkriva vrijednost akvizicije, informaciju o iznosu su proglasili povjerljivom, a plaćanje je izvršeno kombinacijom novca i dionica Infobipa. Istovremeno, uprava Peerless Networka ujedno će uložiti dijelove svojih vlasničkih udjela u Infobip.

Infobip, ocijenjen najboljim svjetskim pružateljem usluga u CPaaS segmentu, prošlog je mjeseca osigurao kreditno financiranje u iznosu od 500 milijuna američkih dolara.

Novim financiranjem Infobip je svrstan u ekskluzivnu skupinu renomiranih tehnoloških tvrtki visokog rasta i velike vrijednosti, a koje su koristile sličan oblik financiranja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI