ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Rat konzola: Nintendo, Microsoft i Sony | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Rat konzola: Nintendo, Microsoft i Sony

Autor Krunoslav Ćosić

Nintendo Switch je daleko najprodavanija konzola za videoigre

 Nintendo Switch (1).jpg Izvor: Wachiwit / Alamy / Alamy / Profimedia

Nintendo je akumulirao neto dobit od 1,5 milijardi dolara,što znači da stvari idu na bolje za japansku tvrtku za video igre. Konzola Nintendo Switch (aktualna generacija) daleko je najprodavanija konzola za videoigre s 93 milijuna jedinica, od lansiranja 2017. Istovremeno, Nintendovi konkurenti imaju puno za nadoknaditi kako bi sustigli tvrtku koja poznata i po igri Mario Kart, izuzetno uspješnoj video igri tijekom povijesti.

Kakva je situacija s video konzolama aktualnih generacija objavit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do tada pogledajte što to najavljuje Microsoft, a predstavlja konkurenciju Facebooku odnosno Meti. Ako ste strastveni igrač video igara na pametnom telefonu onda bi vam ovaj dodatak za igranje odlično odgovarao. Moderni sjedilački način života donosi brojne probleme vezane za bol u glavi, a ovaj proizvod vam sigurno može pomoći.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI