ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Doba tehnoloških divova | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Doba tehnoloških divova

Autor Davor Dakić

Prije 16 godina svakodnevni život bio je drugačiji nego danas

 Globus.jpg Izvor: Shutterstock

Pametni telefoni kakve danas poznajemo te 2005. godine još nisu bili izumljeni, Facebook je tek osnovan, a ExxonMobil vrijedio je deset puta više od Applea. Više od desetljeća kasnije uspon američkih digitalnih divova radikalno je promijenio svijet.

U 2005. godini popis najvrjednijih rangiranih svjetskih tvrtki bio je prilično raznolik, s nekoliko velikih naftnih kompanija, ali i multinacionalnih konglomerata, distribucijskih tvrtki, kao i onih u financijama i zdravstvu.

Kakvo je stanje danas, jesu li i dalje naftne kompanije u vrhu? Kompletan članak objavit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do tada ne propustite saznati što bi izuzetno zanimljivo mogao donijeti novi Samsung Galaxy S22 Ultra, koji stiže za nekoliko mjeseci.

Suhi zrak u zatvorenim prostorima uzrokuje probleme vidljive na licu pa je bolje odmah početi s njegom, a jedno od rješenja je laser. Kupujete li novi televizor, po mogućnosti 8K, ali minimalno 4K, obavezno prije kupnje pročitajte naše savjete.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI