ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Zašto Netflix želi uzeti dio gaming kolača? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Zašto Netflix želi uzeti dio gaming kolača?

Autor Ivan Vukić

Netflixova odluka o prodoru u svijet igara nije bilo nikakvo iznenađenje

  Izvor: Marina Troshenkova / Alamy / Alamy / Profimedia

Za one koji pomno prate tvrtku odluka o ulasku na tržište igara čak je bila i logična, a o njoj se dugo pričalo. Igre su Netflixu, na neki način, glavni konkurent u borbi za vrijeme njihovih korisnika, a to je i spavanje, kaže CEO Reed Hastings.

Netflix je potvrdio svoj ulazak u područje video igara. “Gaming gledamo kao još jednu novu kategoriju sadržaja za nas, slično našem širenju na originalne filmove, animacije i TV bez scenarija”, napisala je u srpnju tvrtka u izvješću o prihodima u drugom tromjesečju 2021. u svom pismu dioničarima, ostavljajući otvorenim vrijeme svoje ekspanzije na to polje.

Zašto Netflix želi uzeti dio kolača koji već dugo dijele mnoge tvrtke objavit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do tada provjerite na što cilja odnosno što želi kineski proizvođač pametnih telefona realme čija je ekspanzija počela tek prije nekoliko godina. I ne zaustavljaju se. Zna se i datum kad će na Samsungove pametne telefone stići Android 12, ali i Samsung One UI 4.0 sučelje. Odaberete li mobilnu aplikaciju s umjetnom inteligencijom dobit ćete bolju kvalitetu svoje kože.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI