ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Najprodavanije franšize za video igre | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Najprodavanije franšize za video igre

Autor Krunoslav Ćosić

Mario, Tetris, Call of Duty, Pokemon, Grand Theft Auto

  Izvor: Igor Stevanovic / Alamy / Alamy / Profimedia

Tko ne voli igrati barem jedan od spomenutih naslova vjerojatno nije niti imao bliski kontakt s video igrama.

Najnoviji dodatak Call of Duty franšizi nedavno je objavljen globalno na svim platformama i to će uvijek biti značajan događaj u svijetu videoigara. Kada je riječ o najprodavanijim franšizama igara svih vremena, u vrhu su spomenuti naslovi ovog članka. U koliko je primjeraka prodano sedam najboljih igara objavit ćemo sutra na Smartlife.hr.

Do tada provjerite što sve nudi novi budget pametni telefon Ulefone, ali i što se događalo s društvenom mrežom myspace. Sjećate li se te mreže, jeste li imali i imate li još uvijek profil tamo?Elon Musk nikad ne miruje i već se priprema za nove letove u svemir sa svojim raketama, a cilj je odvesti ljude na Mjesec i na Mars.

Kraći dani i dulje noći s više sati provedenih pod umjetnim svjetlom pogoduju pojavi umora na očima - za ljepši pogled pogled bez podočnjaka i bora doći ćete uz pomoć olovke za masažu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI