MARIO, TETRIS, CALL OF DUTY Što se najbolje prodaje? | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MARIO, TETRIS, CALL OF DUTY Što se najbolje prodaje?

Autor Krunoslav Ćosić

Ovo su najprodavanije franšize za video igre

 Mario Kart 8 Deluxe.jpg Izvor: Shutterstock

Najnoviji dodatak Call of Duty franšizi nedavno je objavljen globalno na svim platformama, a to će uvijek biti značajan događaj u svijetu videoigara. Riječ je o najprodavanijim franšizama igara svih vremena.

U travnju 2021. Call of Duty je prodan u više od 400 milijuna jedinica, zauzimajući bolju poziciju od legendarnih naslova kao što su Pokémon, Grand Theft Auto i sigurnog EA Games hita FIFA. CoD je također i najuspješniji pucač iz prvog lica - procjene za njegovog najbližeg rivala - EA-ovu Battlefield franšizu - govore da su njegove igre prodane u oko 85 milijuna jedinica.

  Izvor: Activision

Prvo mjesto zauzima Mario sa 681 milijuna jedinica prodanih širom svijeta, slijedi Tetris s 495 milijuna, a treći je Call of Duty. Pokemon je četvrti s 380 milijuna jedinica, Grand Theft Auto peti s 355 milijuna, FIFA je prodana u 325 milijuna jedinica, a Minecraft u 238 milijuna, pokazuju podaci od TewakTowsn, a prenosi Statista.

 FIFA 22 - Official Gameplay Trailer | PS5, PS4
FIFA 22 - Official Gameplay Trailer | PS5, PS4
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI