ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Tri bilijuna dolara vrijedan je kripto | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Tri bilijuna dolara vrijedan je kripto

Autor Igor Martić

Kriptovalute se sve više "uvlače" u naše živote

  Izvor: Pixabay

Prema web stranici CoinGecko, tržišna kapitalizacija kriptovaluta na dan 9. studeni 2021. premašila je 3 bilijuna dolara. Bitcoin je daleko najveća kriptovaluta te čini više od trećine toga. Koliko vrijedi sljedeći digitalni najveći novčić, ali i koliko vrijede ostale kriptovalute otkrit ćemo vam sutra na Smartlife.hr.

Do tada ne propustite saznati koja je sljedeća velika video igra s kojom su igrači razočarani, nakon eFootball, GTA i FIFA-e. Još malo o gamingu; predstavljamo najprodavanije franšize za video igre, a neke od njih ste i vi sigurno igrali.

Hladnije vrijeme i grijani unutarnji prostori traže posebnu njegu lica, a dobro je misliti i na skore praznike - razmislite o efektnoj njezi za čišću i mlađu kožu uz poseban uređaj. Znate li da je specijalist za tostere upravo predstavio svoj prvi pametni telefon?

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI