ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Monster bez problema pojede Apple | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Monster bez problema pojede Apple

Autor Krunoslav Ćosić

Mogu li se usporediti uspjesi proizvođača energetskih napitaka i Applea?

 Apple trgovina (1).jpg Izvor: Vuk Valcic / Alamy / Alamy / Profimedia

Kada biste zamolili ljude da probaju pogoditi vrijednost dionica tvrtke s najboljim učinkom u S&P 500 u posljednjih 20 godina, odgovori bi vjerojatno bili tehnološki. Apple? Amazon? Microsoft ili Google možda? Ništa od toga.

Niti je riječ o tehnološkoj tvrtki, iako su njezini proizvodi vjerojatno pomogli nekim igračima dok su se igrali cijele noći.

Detaljan članak o ovoj zanimljivoj temi objavit ćemo sutra na Smartlife.hr. Do tada ne propustite saznati sve o trenutno najmoćnijem smartphoneu na svijetu. Ako koristite Viber aplikaciju za dopisivanje i komunikaciju dobro će vam doći ovih pet savjeta kako biste se uz korisne alate još lakše i bolje izrazili. I dok mnogi otpuštaju, Amazon zapošljava – pogledajte koliko i koliko ukupno imaju djelatnika u svijetu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI