SLIJEDE SPAJANJA JEDINICA Samsung će restrukturirati mobilnu jedinicu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SLIJEDE SPAJANJA JEDINICA Samsung će restrukturirati mobilnu jedinicu

Cilj je poboljšati sinergiju i ubrzati razvoj novih proizvoda

Samsung Izvor: JSMimages / Alamy / Alamy / Profimedia

Elektronički div najavljuje novu strukturu kojom će se objediniti Samsungove IT i mobilne komunikacije i potrošačka elektronika u jednu jedinicu pod nazivom SET Division.

SET odjel će voditi novopromaknuti potpredsjednik i suizvršni direktor tvrtke Samsung Electronics Jong-Hee Han. Prethodno je bio voditelj poslovanja sa zaslonima. Uz nove su-izvršne direktore, Samsung Electronics je imenovao novog financijskog direktora, Hark Kyu Parka, koji je prethodno bio šef ureda za korporativno upravljanje u odjelu za poluvodiče.

The Korea Herald je izvijestio, a prenosi Mobile World Live, da će trenutni financijski direktor Choi Yoon-ho postati izvršni direktor Samsungovog odjela za baterije SDI.

U obrazloženju se detaljno opisuju razlozi stvaranje SET odjela - Samsungu će kombinirana jedinica omogućiti stvaranje diferenciranih proizvoda i usluga usmjerenih na korisničko iskustvo. Dodaje se da će novi upravljački tim, suočeni s "pojačavanjem globalne konkurencije", voditi kompaniju u nove promjene. U 2022. godine uslijedit će objava daljnjih reorganizacija i restrukturiranja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost