USKORO MOŽEMO OČEKIVATI: Infobip Shift konferencija | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

USKORO MOŽEMO OČEKIVATI: Infobip Shift konferencija

U nazivu konferencije su dva naziva koja su se upravo povezala, a do sada su to bile dvije odvojene cjeline. Bit će to najveća globalna developerska konferencija

 Izvor: Shiftconf.co

Infobip je preuzeo regionalnu tehnološku konferenciju Shift, što znači da će Hrvatska uskoro imati najveću svjetsku developersku konferenciju. Iz Infobipa time domaću ideju planiraju globalizirati, a istovremeno će napraviti

Zahvaljujući Infobipu još jedna domaća ideja postat će globalna – strateški pomak u svom poslovanju stavljajući u fokus developere. Osnivač i CEO tehnološke konferencije Shift, Ivan Burazin, ujedno je imenovan članom Uprave za developersko iskustvo (Chief Developer Experience Officer) u Infobipu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Konferencija Shift ima iza sebe desetljeće iskustva u produciranju developerskih, fintech i AI konferencija te se pozicionirala kao vodeća regionalna tehnološka konferencija. Akvizicija će omogućiti objema kompanijama nove ekspertize i poslovne mogućnosti u ovom području.

Organizacijom vlastite Infobip Shift konferencije tvrtka Infobip će dobiti platformu za područje poslovanja kojim će se baviti potpuno novi Developer Experience odjel. Jedna od glavnih zadaća ovog odjela bit će stvaranje najveće globalne developerske konferencije i to u Hrvatskoj, što će našu zemlju dodatno pozicionirati na IT karti svijeta.

Istovremeno, konferencija će se proširiti globalno - prvo u SAD-u, a potom i u Latinskoj Americi te jugoistočnoj Aziji, što će definitivno značiti transformaciju uspješnog regionalnog igrača u globalnog.

Ivan Burazin
Ivan Burazin
Izvor: Infobip

„Moja je vizija oduvijek bila stvoriti najveću globalnu developersku konferenciju, ali i ojačati hrvatsku povezanost s developerskom scenom u svijetu. S potporom prvog hrvatskog jednoroga koja mi daje neovisnost i slobodu u radu te otvara nove mogućnosti, ta vizija napokon postaje stvarnost“, izjavio je Ivan Burazin, Chief Developer Experience Officer u Infobipu.

Novi Infobipov odjel će se uz ekspanziju prema developerima baviti i brojnim internim inicijativama kojima je cilj osnažiti developere u Infobipu, kao što su edukacije u području kreiranja sadržaja, javnih uloga ili Open Source inicijativa.

„Infobip je na uzlaznoj putanji brzog širenja u B2D prostor, odnosno Business to Developer zajednicu. Imati na svojoj strani Ivana sa svojim iskustvom kao osnivača B2D SaaS tvrtke Codeanywhere, kao i vodeće regionalne developerske konferencije Shift, snažan je vjetar u leđa“, naglasio je Silvio Kutić, izvršni direktor Infobipa.

Izabel Jelenić, Silvio Kutić, Ivan Burazin, Roberto Kutić
Izabel Jelenić, Silvio Kutić, Ivan Burazin, Roberto Kutić
Izvor: infob

Vodnjanska IT kompanija proteklu je godinu zaključila sklapanjem kupoprodajnog ugovora s IT kompanijom Amdocs o preuzimanju američke tvrtke OpenMarket, vodećeg B2B pružatelja rješenja za razmjenu mobilnih poruka, za bruto iznos u gotovini od približno 300 milijuna američkih dolara.

Najnovije

Mobilnost