VISA INNOVATION PROGRAM: Ovo su benefiti koje će tvrtke dobiti nakon prijave | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

VISA INNOVATION PROGRAM: Ovo su benefiti koje će tvrtke dobiti nakon prijave

Prijava u Visa Innovation Program omogućit će tvrtkama pristup većem fondu resursa

 Izvor: Visa

Uključivanjem u Visa Inovacijski Program, koji dolazi u Hrvatsku, tvrtke će moći koristiti mrežu stručnjaka i mentora te bolje iskoristiti poslovne mogućnosti. Startupovi s etabliranim timovima i aktivnim proizvodima ili rješenjima za osnaživanje malih i srednjih poduzeća, otključavanje novih tokova plaćanja, dizajniranje novih načina plaćanja ili izgradnju pametnijih gradova mogu se do 15. travnja prijaviti na visainnovationprogram.com

Visa Innovation Program je Visina kolaborativna platforma za partnerstvo u regiji jugoistočne Europe. Namijenjena je fintech startupovima, bankama i iskusnim poduzetnicima. Širenje uključuje i Hrvatsku, što će omogućiti suradnju sa što širim spektrom fintech kompanija.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Program Visa Innovation Program prvi put je pokrenut 2018. godine, a do danas je privukao više od 300 kandidata i zaposlio više od 30 tvrtki u „proof of concept“ fazi i pilot testiranju. Program pruža startupovima u ranoj fazi (pre-seed, seed i Series A) ubrzani program za testiranje, validaciju, zajedničko stvaranje i pokretanje inovativnih prijedloga proizvoda u suradnji s Visom i njezinom globalnom mrežom partnera, što značajno skraćuje razdoblje razvoja do izlaska na tržište.

Razvoj aktivnosti je pristup tržištu koje se fokusira na pružanje pozitivnog korisničkog iskustva kako na prodajnom mjestu tako i nakon prodaje kako bi se postigla dobit i stekla konkurentska prednosti. Istodobno, startup tvrtkama nudi znanje iz prve ruke, pristup kvalitetnim tehnološkim resursima i mentorstvo u sklopu pilot projekata koji se provode s partnerima Programa.

Najnovije

Mobilnost