INVESTICIJA U DIGITALNE VALUTE Deutsche Telekom se pridružio kripto euforiji | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

INVESTICIJA U DIGITALNE VALUTE Deutsche Telekom se pridružio kripto euforiji

Deutsche Telekom je investirao novac u blockchain platformu Celo

 Izvor: Shutterstock

Nije obznanjen podatak o kolikoj je investiciji u blockchain platformu Celo riječ. Radi se o platformi za financijske transakcije virtualnom valutom koja korisnicima preko mobilnih telefona omogućava pristup projektima "decentraliziranog financiranja", čime će zaobići tradicionalne financijske kompanije.

Deutsche Telekom je objavio da su kupili određenu količinu digitalnog tokena Celo, ne precizirajući iznos, a koji se koristi na toj platformi. DT se time pridružio velikim kompanijama poput Tesle koja je investirala u digitalne valute.

einzelhandel;einzelhändler;fahne;farbe;filialist;firmenschild;flagge;handel;handy;handynetz;infrastruktur;internet;logo;magenta;mobilfunk;mobilfunknetz;pandemie;rezession;shopping;shopping center;shopping mall;sonnig;telefon;telefonino;telekom;telekommunikation;telphone;verkaufen;werbung;wolken;Branding;Firmenlogo;Label;Marketing;firma;kaufen;marke;schild;wirtschaft;business;Corona-Lockdown;Deutsche Telekom;Deutschland;Europa;Filiale;Gewerbegebiet;Himmel;Kaufrausch;Kiel;Konkurse;Landeshauptstadt;Lockdown;Lockerung;Raisdorf;Schleswig-Holstein;Schwentinental;Tourismus;Umsatzrückgang;Wirtschaftsleistung;blau;cellulare;datenübertragung;editorial;einkaufen;einkaufszentrum;EDITORIAL_ONLY;alamyunknown Izvor: Profimedia

Decentralizirani financijski projekti nude usluge u rasponu od razmjene kripto valuta preko kreditiranja do osiguranja, omogućujući korisnicima da zaobiđu tradicionalne financijske kompanije. Ovaj, uglavnom neregulirani sektor eksplodirao je tijekom pandemije Covid-19, pri čemu je vrijednost kripto valuta na takvim platformama ove godine skočila tri puta; na oko 60 milijardi dolara.

Kompanija Celo, sa sjedištem u San Franciscu, omogućuje korisnicima slanje i primanje novca u formi tokena putem mobilnih telefona. Token Celo ima tržišnu kapitalizaciju od oko 800 milijuna dolara u odnosu na bilijun dolara kapitalizacije Bitcoin tokena tj. novčića.

“Nemamo pojma gdje će Celo biti za pet do deset godina, ali smatramo da neće nestati“, rekao je Andreas Dietrich, šef centra za blockchain rješenja u sektoru Deutsche Telekoma T-Systems MMS. Iako ne otkrivaju koliki je uloženi iznos, iz Deutsche Telekoma su izjavili kako bilo kakve fluktuacije vrijednosti Celo tokena koje posjeduju ne bi imale primjetan utjecaj na poslovne rezultate.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost