DOSTAVA PUTEM MOBILNE APLIKACIJE Iznenadit će vas što se najčešće naručuje u Hrvatskoj | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

DOSTAVA PUTEM MOBILNE APLIKACIJE Iznenadit će vas što se najčešće naručuje u Hrvatskoj

Od 2019. godine u Hrvatskoj je moguće naručiti dostavu putem Glovo aplikacije

 Izvor: Glovo

Najčešće naručujemo banane, mlijeko, vodu, krumpir i jaja, pokazuju rezultati koje je za hrvatsko tržište objavio Glovo, osnovan u Barceloni prije šest godina, a na našem su tržištu prisutni dvije godine tijekom kojih su dostavili više od 9 milijuna proizvoda.

Glovo je u Hrvatskoj prisutan u 11 gradova, planiraju dolazak i u nove gradove, a svaka peta osoba u Hrvatskoj preuzela je Glovo aplikaciju na svoj mobitel, odnosno svaka druga u gradovima u kojima je Glovo prisutan. Gloveri su tijekom svojih dostava prešli 12 milijuna kilometara što je jednako kao da su 30 puta prešli udaljenost od Zemlje do Mjeseca.

Popularnosti aplikacije Glovo zasigurno je „pomogla“ i epidemija koronavirusa jer od prošle godine ova aplikacija, koja korisnike povezuje s restoranima, lancima supermarketa, ljekarnama i maloprodajnim trgovinama, ima rast veći od 500 posto nego prije pandemije.

 Izvor: Glovo

Među najčešće naručivanim namirnicama (koje više od 1.000 trenutno aktivnih Glovera dostavlja u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Zadru, Rijeci, Slavonskom Brodu, Sisku, Puli, Karlovcu, Varaždinu i Velikoj Gorici) našle su se banane kojih je dostavljeno više od 20 tona, zatim mlijeko kojeg je dostavljeno više od 70.000 litara te voda, krumpir i jaja. Od gotove hrane najpopularniji je takozvani fast food – burgeri, pizza i grill.

Među najtraženijim pojmovima u aplikaciji za vrijeme pandemije našao se kvasac, a od dostavljenog kvasca u posljednjih godinu dana moglo se ispeći više od 5000 kruhova.

Na globalnoj razini, na 20 tržišta na kojima posluje (Južnoj Europi, Istočnoj Europi, Bliskom istoku i Africi) Glovo ima snažnu bazu od više od 10 milijuna korisnika i izvrsnu partnersku mrežu. Španjolska tvrtka nedavno je osigurala investiciju vrijednu 450 milijuna eura (530 milijuna američkih dolara) u krugu financiranja serije F. Glovo će investiciju iskoristiti za razvoj Q-commerce odjela i proširivanje svoje jedinstvene više-kategorijske ponude na svim tržištima na kojima posluje.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost