STARTUP TRIBE Za dobru ideju dobit ćete vrijednost od 10.000 do 60.000 dolara | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

STARTUP TRIBE Za dobru ideju dobit ćete vrijednost od 10.000 do 60.000 dolara

Autor Krunoslav Ćosić

Novoosnovani Infobipov program usmjeren je pronalaženju i okupljanju najinovativnijih domaćih i svjetskih startupa, te ubrzanju i praćenju njihovog rasta i razvoja

  Izvor: Infobip

Startupi koji ispunjavaju uvjete programa mogu aplicirati za iznose od 10.000 do 60.000 dolara u vrijednosti korištenja Infobipovih komunikacijskih tehnologija i koristiti ih za daljnji rast i unaprjeđenje vlastitog poslovanja.

Imat će pristup Infobipovom know-how-u kao i mreži savjetnika i investitora, što startupima može otvoriti vrata dodatnog kapitala i novih tržišta. Uz brojne edukcije, vodnjanska IT tvrtka otvara mogućnost davanja uključenim startupima na raspolaganje i uredske prostore na  više od 65 lokacija diljem svijeta što će u trenutku njihovog rasta i širenja zasigurno postati značajan benefit.

  Izvor: Infobip

Na Infobip Startup Tribe uključeni startupi imat će i poseban pristup Infobip Shift konferenciji, nedavnoj akviziciji Infobipa, koja planira narasti u jednu od najvećih developerskih konferencija na svijetu.

Kriteriji prijave na program su fleksibilni, a sve s ciljem kako bi se okupio što veći broj brzo rastućih startupa. Prijaviti se mogu svi oni koji su skupili najviše pet milijuna eura investicija ili imaju najviše 100 zaposlenih, ali program će primati i iznimke ako pokažu veliki potencijal rasta u svojoj industriji.

Svi zainteresirani startupi koji ispunjavaju navedene kriterije mogu se jednostavno i brzo prijaviti ispunjavanjem obrasca na startups.infobip.com

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI