POSTAJU JEDNA KOMPANIJA  Spajaju se dva branda pametnih telefona | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

POSTAJU JEDNA KOMPANIJA  Spajaju se dva branda pametnih telefona

Kompanije će, kako navode u zajedničkom priopćenju, raditi na daljnjoj integraciji i dijelit će iste resurse

 Izvor: Stefan Stojanović

Pet mjeseci nakon što su spojili timove za istraživanje i razvij Oppo i OnePlus se i službeno spajaju, kao kompanije. OnePlus će i dalje poslovati neovisno, ali više neće imati potpuno samostalne projekte te će o njima od sada odlučivati i Oppo, kroz patente, tehnologije, lanac nabave te u drugim segmentima.

Međutim, u OnePlus kompaniji tvrde da će ovo spajanje omogućiti tom brendu bolje uređaje koji će imati više mogućnosti i radit će još moćnije. Također, OnePlus tvrdi da će sa softverske strane biti još brži i da će spajanje s Oppo timom omogućiti brža ažuriranja sustava te mjesečne i povremene zakrpe.

 Izvor: Stefan Stojanović

Prvi konkretni potezi nove, "spojene kompanije" bit će stari modeli u novom ruhu i pod novim nazivom - OnePlus Nord 2 će postati Realme X9 Pro dok će OnePlus Nord N100 postati Oppo A53. Za sada nema više podataka o tome kako će točno funkcionirati OnePlus-Oppo kompanija niti koje divizije će se prve spojiti.

Ne očekujemo drastične poteze niti radikalne promjene. Podsjećamo da je i Realme brend telefona također pod Oppo krovom pa sad kompanija ima tri vrlo zanimljiva i prilično šarolika brenda telefona. BBK Electronic je inače vlasnik Oppo, Realme, OnePlus i Vivo brendova.

xiaomi,usa,smartphone,gadget,illustrative,sales,america,chinese, Izvor: Shutterstock

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost