ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Streaming potiče glazbenu industriju | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Streaming potiče glazbenu industriju

2020. je bila još jedna dobra godina za glazbenu industriju

 Izvor: Rawpixel / Alamy / Alamy / Profimedia

Nakon zlatnog doba CD-a, koji je svjetske prihode od glazbe potaknuo na neviđene maksimume tijekom 1990-ih, pojava MP3-a i dijeljenja datoteka pogodili su glazbenu industriju poput potresa.

Zanimljivo, ali prelazak na digitalnu distribuciju potaknuo je pad glazbene industrije a zatim joj i pomogao u tom padu. Šestu godinu zaredom događa se rast globalne glazbene industrije, nakon gotovo dva desetljeća postupnog pada. Prihodi rastu, a razlog je streaming glazbe.

Detaljnije o ovoj temi donosimo sutra na Smartlife.hr, a do tada ne propustite prve novitete koji se predstavljaju u Barceloni na Mobile World Congressu, na kojem smo prisutni uživo. Ne propustite još jednu sjajnu vijest koja se odnosi na Honor i njhove pametne telefone, ali i o strašnoj temi distrakcije koja ubija sve više ljudi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost