Q NASTAVLJA NIZATI USPJEHE Svrstan među top 5 posto IT kompanija u svijetu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Q NASTAVLJA NIZATI USPJEHE Svrstan među top 5 posto IT kompanija u svijetu

Autor Promo

Globalna IT tvrtka Q, koja je uvrštena u elitno društvo 20 najboljih svjetskih web development tvrtki od strane platforme za rangiranje „Clutch“, nedavno je dobila novo priznanje

  Izvor: IT tvrtka Q

Ovoga puta ono dolazi od Peakona, jedne od vodećih kompanija u svijetu za mjerenje angažiranosti i zadovoljstva zaposlenika, gdje je Q svrstan među top 5 posto IT kompanija na svijetu u toj kategoriji.

  Izvor: IT tvrtka Q

Peakon je platforma koja prikuplja podatke i povratne informacija zaposlenika, analizira ih te pruža uvide potrebne za poboljšanje poslovanja. Podaci se prikupljaju kroz anonimne ankete koje u Q-u zaposlenici rješavaju svaki mjesec.

Radili smo puno na zadovoljstvu zaposlenika, postavili si ambiciozne ciljeve, puno ulagali u angažman naših ljudi i danas po zadovoljstvu i angažiranosti ulazimo u sam vrh tehnoloških kompanija u svijetu. To nam je jedno od najljepših priznanja koje možemo dobiti”, rekao je CEO Q-a, Filip Ljubić.

 Filip Ljubić, CEO Q-a
Filip Ljubić, CEO Q-a
Izvor: Hrvoje Golubić

U velikom istraživanju kojeg provodi Peakon u više od 160 zemalja svijeta, hrvatski Q se našao na samom vrhu ljestvice u svim kategorijama pokretača angažiranosti. Neki od najbitnijih pokretača angažiranosti (engl. drivera) poput autonomije, rasta i razvoja te nagrađivanja zaposlenika Q je u top 5 posto. Od ukupno 39 pokretača aktivnosti, Q je s njih čak 30 u 5 posto najboljih dok je prema ostalima među najboljih 10 posto.

Dok je većina svjetskih kompanija u 2020. godini smanjivala budžete za razvoj, edukaciju i zapošljavanja, što je rezultiralo padom rasta i razvoja za 8 posto, Q bilježi kontinuirani rast koji se vidi i u njihovom rezultatu. Naime, od početka mjerenja ostvaren je porast od 0,6, što je izvrstan rezultat s obzirom na činjenicu da se pomak od 0,2 prema Peakonu smatra značajnom promjenom. Ujedno, Q je ostvario i nevjerojatni porast prihoda od 50 posto u protekloj godini obilježenoj korona krizom.

  Izvor: IT tvrtka Q

Uzevši u obzir činjenicu da imamo više od 500 tvrtki unutar našeg tehnološkog standarda, među kojima su i velike tvrtke, ovo je definitivno razlog za slavlje“, ističu iz Peakona. Ovo priznanje svrstava Q kao kompaniju vrhunske razine, ne samo po poslovnim uspjesima, već i po zadovoljstvu svojih zaposlenika.

  Izvor: IT tvrtka Q