PRODAJA NOSIVIH UREĐAJA: Fitnes narukvice i pametni satovi | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PRODAJA NOSIVIH UREĐAJA: Fitnes narukvice i pametni satovi

Autor Krunoslav Ćosić

U Hrvatskoj se fitnes narukvice i pametni satovi jako dobro prodaju, pokazuju rezultati koje je za četvrto tromjesečje prošle godine objavio Huawei

  Izvor: Huawei

Huawei je u 2020. godini predvodio rast prodaje s porastom od 50,7 posto, uz prodaju čak 43,5 milijuna nosivih uređaja. Prema najnovijem izvješću kompanije IDC, Huawei je globalno trenutno rangiran na 3. mjestu.

„Najnoviji tržišni podaci u četvrtom tromjesečju 2020. godine potvrđuju da radimo kvalitetno. U perspektivi naše regije, fitnes narukvice i pametni satovi su generirali najveći tržišni udio u segmentu potrošačke elektronike i zauzeli prvo mjesto. U Hrvatskoj smo prema prodajnim podacima postali vodeći brand u ovoj kategoriji, što nam daje optimizam s kojim gledamo na budućnost“, istaknuo je Amir Afgan, direktor prodaje Huaweija za hrvatsko tržište.

 Amir Afgan
Amir Afgan
Izvor: Huawei

Donedavno su se nosivi uređaji smatrali tehnološkim uređajima, a danas su postali neizostavan dio svakodnevnog života. Tržišni podaci pokazuju snažan rast ovog segmenta u vrijeme pandemije, a zamijećeno je i povećanje fizičke aktivnosti koje ljudi samostalno obavljaju.

Huaweijevi pametni nosivi proizvodi prolaze kroz 25 različitih testova izdržljivosti. Samo oni proizvodi koji prežive ovaj rigorozni program testiranja su na kraju lansirani i isporučeni potrošačima. Huawei pametni satovi, kao i njihova FreeBuds serija slušalica, su kompatibilni sa svim Android i iOS uređajima. Korisnici ih mogu jednostavno upariti sa svojim telefonom preuzimanjem Huawei Health ili AI Life aplikacije iz predinstaliranih trgovina na njihovim uređajima.

  Izvor: Huawei

  Izvor: Huawei