SAMSUNGOV CILJ Sklopivi uređaji će postati mainstream | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SAMSUNGOV CILJ Sklopivi uređaji će postati mainstream

Autor Krunoslav Ćosić

Usput će i povećati dobit korejske kompanije koja uskoro predstavlja dva nova preklopna, sklopiva uređaja sa savitljivim ekranima

  Izvor: - / Stock Budget / Profimedia

Unatoč stalnim problemima prisutnima u lancu opskrbe Samsung Electronics udio na tržištu pametnih telefona u drugoj polovici ove godine planira vratiti na razinu iz 2019. Taj cilj pokušat će ostvariti preko novonastalog segmenta preklopnih proizvoda koji bi trebali postati mainstream. Planiraju im proširiti 5G funkcionalnost kako postali uređaji za masovno tržište, objavio je Mobileworldlive.com.

  Izvor: Samsung

U svom priopćenju o rezultatima drugog ovogodišnjeg tromjesečja elektronički div napominje da je zaradu od pametnih telefona tijekom tromjesečja ometala slaba sezonalnost, zajedno s ponovnim pojavljivanjem problema povezanih s Covid-19 (koronavirusom).

Kao i ostale elektroničke tvrtke, i Samsung je imao problema s opskrbom čipova, ali je bilo smetnji i u proizvodnji u jednoj od tvrtkinih velikih tvornica u Vijetnamu. U drugom tromjesečju očekuju povećanje zarade, a odnosi se to na potrošačku elektroniku, komponente i druge elektronske uređaje.

 bus,commercial,electronics,smartphone,consortium,hi-tech,sign,fa Izvor: Shutterstock

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Samsung je ostvario neto dobit od 9,6 bilijuna KRW (8,4 milijardi USD), u odnosu na 5,6 bilijuna KRW u drugom tromjesečju 2020. Prihod je bio 63,7 bilijuna KRW, što je povećanje od 20 posto.

Prihod od mobilnog segmenta povećan je za 8 posto, na 21,4 bilijuna KRW, iako su dobri rezultati postignuti velikim povećanjem udjela segmenata poluvodiča i potrošačke elektronike (koja isključuje mobitele i IT).