ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Zastupljenost žena u tech industriji | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ČITAJTE SUTRA NA SMARTLIFE.HR Zastupljenost žena u tech industriji

Nova ulaganja u iznosu od 40 milijardi dolara trebala bi ubrzati ravnopravnost spolova

 Izvor: Zoonar GmbH / Alamy / Alamy / Profimedia

Iako je tijekom proteklih desetljeća postignut napredak, ravnopravnost spolova još je daleko od prave ravnopravnosti, čak i u sektoru koji se smatra progresivnim poput tehnološke industrije. Zaklada Bill & Melinda Gates dobar je primjer brige o tom dijelu našeg društva najavom ulaganja od 2,1 milijardi dolara kako bi se unaprijedilo žensko vodstvo, reproduktivno zdravlje i ekonomsko osnaživanje.

Koliki je udio žena u kompanijama poput Amazona, Facebooka, Applea, Googlea i Microsofta objavit ćemo sutra na Smartlife.hr, a do tada ne propustite obnoviti odnosno pomladiti i zategnuti svoje lice djelovanjem mikro struje.

Nadalje, saznajte koje se brandove najčešće spominje u phishing mailovima kroz koje se pojedinci i tvrtke lažno predstavljaju milijunima korisnika širom svijeta. Bacite pogled i na najpoznatiju benchmark listu AnTuTu i provjerite koji su pametni telefoni zaista najbolji.

Najnovije

Mobilnost