U ZADRU SE NAJVIŠE TRAŽE UBEROVA VOZILA Čak 250 posto više vožnji u srpnju | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

U ZADRU SE NAJVIŠE TRAŽE UBEROVA VOZILA Čak 250 posto više vožnji u srpnju

Turisti iz SAD-a, Velike Britanije i Francuske najviše koriste Uber u Hrvatskoj

 Izvor: Scott Garfitt / Shutterstock Editorial / Profimedia

U srpnju je Uber na području pet hrvatskih gradova (Zagreb, Rijeka, Zadar, Split i Dubrovnik) imao 250 posto više vožnji nego u lipnju dok je broj stranih turista koji koriste Uber narastao za više od duplo.

Povećanje broja vožnji stranih korisnika rezultat je popuštanja epidemioloških mjera te povećanog broja stranih turista koji trenutno boravi u Hrvatskoj, a koji koriste usluge Ubera. Uz korisnike Ubera iz SAD-a, Velike Britanije i Francuske slijede turisti iz Njemačke, Nizozemske i Poljske.

 Izvor: Uber

Većem broju putnika pridonijelo je i cijepljenje čime je omogućena mobilnost u gradovima. Kompanija je nedavno omogućila besplatne vožnje do i od lokacija za cijepljenje u šest gradova te tako dala svoj doprinos borbi protiv pandemije koronavirusa.

Tijekom ljeta promet se preselio na Jadran pa Zagreb nije u vrhu gradova u kojima se koristi Uber. Najviše zahtjeva za vožnju od stranih korisnika zabilježeno je u Zadru. Nakon toga slijede Dubrovnik, Split i Rijeka.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost