ZBOG NEDOSTATKA RADNE SNAGE Potpuno autonomni traktor | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZBOG NEDOSTATKA RADNE SNAGE Potpuno autonomni traktor

Deere je na sajmu CES-u 2022 predstavio traktor koji može sam orati njivu

John Deere 8R (2).jpg Izvor: Youtube

Proizvođač teške opreme John Deere demonstrirao je potpuno autonomni traktor na CES-u 2022, reklamirajući tu tehnologiju kao način povećanja globalne proizvodnje hrane suočen s nedostatkom radne snage.

Poljoprivrednici će moći upravljati traktorom John Deere 8R uz pomoć aplikacije za pametne telefone, navela je tvrtka dodajući da će stroj moći raditi bez ljudske intervencije. Radnici na farmi mogu povećati produktivnost usredotočujući se na druge zadatke dok traktor priprema tlo za sadnju, predvidio je John Deere, a prenosi Mobile World Live.

John Deere 8R (1).jpg Izvor: Youtube

Tvrtka je objasnila da postavka koristi GPS za navigaciju i AI za autonomnu pripremu polja za sadnju na temelju uvjeta tla. John Deere tvrdi da neuronska mreža opreme može klasificirati svaki piksel snimljen kamerama u 100 milisekundi.

John Deereova mobilna aplikacija omogućit će poljoprivrednicima pristup video snimci uživo s kamera traktora i podacima koje prikupljaju njegovi senzori. U ponudi je i daljinsko podešavanje metrike uključujući brzinu i dubinu obrade tla.

John Deere 8R (3).jpg Izvor: Youtube

Senzori će također detektirati objekte koji bi mogli ometati putanju traktora, sprječavajući nesreće ili sudare, objasnila je tvrtka. John Deere 8R će biti komercijalno dostupan tijekom 2022. godine.

Autonomous 8R Tractor | John Deere Precision Ag
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost