ZA ISTINSKE GAMERE: Igra nikad neće prestati | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZA ISTINSKE GAMERE: Igra nikad neće prestati

Autor Davor Dakić

Uz podesivi krevet se igrač ne odvaja od svoje igre niti kada spava

 Bauhutte Electric Gaming Bed BGB-100FA  (3).jpg Izvor: Bauhutte / Ferrari / Profimedia

Dodatak Electric Gaming Bed BGB-100FA odnosno električni krevet za igre kreirao je japanski proizvođač dodataka za video igre Bauhutte. Zahvaljujući njemu nema potrebe za stolicom, stolom ili sofom. Krevet izgleda slično jednom od IKEA-inih kreveta.

Korisnici mogu podesiti kut naslona između ravnog i 60 stupnjeva i kut naslona za noge između ravnog i 35 stupnjeva. Dimenzije kreveta su 94 x 199 cm (širina x dubina) uz 13,8 do 28,5 cm visine, a njegova masa je 37,9 kg. Ima ograničenje mase korisnika od oko 200 kg.

 Bauhutte Electric Gaming Bed BGB-100FA  (1).jpg Izvor: Bauhutte / Ferrari / Profimedia

Igrači mogu većinu dana provesti ispred svojih ekrana, otići na spavanjte na istoj lokaciji i buditi se spreman za sljedeću razinu igranja. Krevet je dizajniran tako da se kombinira s ostalim perifernim uređajima koji uključuju mini hladnjak za piće, stalak za odjeću i okvir za podešavanje visine zaslona.

Sve može promijeniti oblik pritiskom na gumb. Opcije uključuju ravni položaj, podupiranje leđa pod različitim kutovima i pružanje potpore za noge kada je to potrebno. Iako je ideja olakšati cjelodnevno igranje, Bauhutte shvaća da igrači vjerojatno ne žele provesti cijeli dan i noć u istoj poziciji. Dolazi s torbicom za kontroler koja se može pričvrstiti na bočnu stranu okvira.

 Bauhutte Electric Gaming Bed BGB-100FA  (2).jpg Izvor: Bauhutte / Ferrari / Profimedia

Glasnogovornik Bauhuttea rekao je: “Ne samo što možete spavati već i uživati u opuštanju na krevetu za igre, animacije, jelo i još mnogo toga. Poboljšanjem kvalitete vašeg kreveta možete stvoriti ugodnije okruženje za igru. Ovo je električni krevet s dva motora koji možete prilagoditi svom stilu igre i željenoj poziciji.“

Ipak, u pozadini je jednostavni motorizirani krevet koji bi se mogao svidjeti starijim osobama kojima su ovakve forme uobičajene, naročito za manje pokretne osobe o kojima se netko drugi brine. Ipak, ovo je daleko od takvog proizvoda što se tiče njegove funkcionalnosti.

 Bauhutte Electric Gaming Bed BGB-100FA  (6).jpg Izvor: Bauhutte / Ferrari / Profimedia

Prije dvije godine japanska marka namještaja za igranje Bauhutte lansirala je svoj prvi krevet za igranje, ali taj model nije ponudio nikakav način da olakša ili omogući udobno sjedenje tijekom duljeg vremena igranja. Korisnici su morali stavljati jastuke kako bi se odmarali. Krevet s madracem upravo je pušten u prodaju u Japanu za oko 620 eura.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI