LED FOTONSKA TERAPIJA: HSKOU uređaj za podizanje lica | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

LED FOTONSKA TERAPIJA: HSKOU uređaj za podizanje lica

Autor Ivan Vukić

Vibracijski masažer koristi se za mršavljenje lica

 HSKOU uređaj za podizanje lica (4).jpg Izvor: Aliexpress

Zelena, bijela i pink traka za masažu smanjit će ono što se mnogima ne sviđa, kad se pogledaju u ogledalo – opuštenu kožu lica. Zahvaljujući fotonskoj terapiji i LED osvjetljenju ovaj električni masažer visoke kvalitete koristi visokofrekventnu vibraciju od 3500 puta u minuti. Na taj način učinkovito podiže i zateže kožu, uklanja natečenost i pomaže stanjivanju lica.

 HSKOU uređaj za podizanje lica (8).jpg Izvor: Aliexpress

Terapija crvenim svjetlom: ovaj inteligentni instrument za podizanje lica poboljšava aktivnost stanica kože, potiče metabolizam i lučenje kolagena, ubrzava cirkulaciju krvi, povećava elastičnost kože, obnavlja kožu i odupire se oksidaciji.

Terapija narančastom svjetlošću: sprječava isušivanje kože, povećava elastičnost kože i odgađa starenje kože.

Terapija zelenim svjetlom: rješava problem grube kože, bora, smanjuje mitesere i akne uzrokovane umorom i psihičkim stresom.

 HSKOU uređaj za podizanje lica (3).jpg Izvor: Aliexpress

Terapija plavim svjetlom: kada električni masažer za lice koristi plavo svjetlo može spriječiti uobičajenu upalu kože, smiriti kožu, uravnotežiti masnoću i izbijeliti kožu, ukloniti bore i smanjiti pore, umiriti kožu i održavati kožu u dobrom stanju.

Terapija ljubičastom svjetlošću: električni stroj za lice može ukloniti toksine s kože, usporiti melanin, proširiti kapilare i aktivirati enzime kako bi spriječio uobičajena nezdrava stanja kože.

 HSKOU uređaj za podizanje lica (1).jpg Izvor: Aliexpress

HSKOU uređaj za podizanje lica omogućuje 12 vrsta brzine vibracijske masaže, uz vrući oblog konstantne temperature. Način plastičnosti je omogućen kroz tri različite brzine te je pogodan za osobe s relativno osjetljivom kutikulom.

Način učvršćivanja s 4-5 brzina pogodan je za osobe s umjerenom snagom masnog mišića i dvostrukom bradom dok će način dizanja od 6-12 brzina koristiti ljudi za više od pola godine za konsolidaciju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI