ADEKVATNOM MASAŽOM U SVOM DOMU Do zdravijih koljena | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ADEKVATNOM MASAŽOM U SVOM DOMU Do zdravijih koljena

Ako vas uslijed puno sjedenja ili pretilosti bole koljena vrijeme je da poduzmete nešto, imamo dobar prijedlog

djevojka s koljenima Izvor: - / Panthermedia / Profimedia

Jedan od najvećih i najsloženijih zglobova u našem tijelu je zglob koljena koji podnosi težinu tijela i cijeli dan je u pokretu. Uloga zgloba kod hodanja, trčanja i stajanja je velika pa bol u ovom predjelu može dovesti do različitih problema, a najvažniji je nemogućnost kretanja.

Bol u koljenu pogađa gotovo sve dobne skupine, a razlikuje se po uzroku. Bol može biti posljedica prekomjerne težine, ozljede ili medicinskog stanja, a većinu boli, ukoliko se ne radi o velikim problemima, moguće je sanirati kod kuće.

Masažer koljena 1 Izvor: Aliexpress

Koljeno može boljeti i uslijed prekomjernih opterećenja, previše sjedenja u uredu ili kod kuće, sportskih naprezanja te može doći do oštećenja meniskusa i ligamenata.

Nakon 40. godina života bol u koljenu može biti posljedica osteoartritisa pa se za učestale i jake bolove treba obratiti liječniku.

Ukoliko bol u koljenu nije jako izražena ili je povremena dovoljno bi bilo redovito izvođenje vježbi kod kuće, ali ako želite poboljšati stanje u vašem koljenu na jednostavan, pametan i komforan način, povedite računa o nabavci uređaja masažer koljena po cijeni od oko 72 američka dolara.

Masažer koljena 2 Izvor: Aliexpress

Masažer koljena kombinira četiri načina djelovanja. Infracrveno i lasersko zračenje djeluju kao dvostruki izvori svjetlosti koji prodiru u dublje slojeve koljena omogućujući bolju cirkulaciju krvi, ublažavanje ukočenosti i poboljšanje vitalnosti zgloba.

Integrirani vrući oblog od 40 do 45°C pruža ujednačenu toplinu kojom se aktiviraju zglobni čvorovi pa hladnoća postepeno nestaje, a stanje zgloba je sve bolje.

Djelovanje masažera putem visokofrekventnih vibracija oponaša ljudsku masažu pa se i na taj način oslobađa pritisak i osjeća olakšanje.

Uređaj sadrži dugotrajnu bateriju na punjenje, upravljanje se obavlja dodirom prsta na LED zaslonu, a optimalno vrijeme korištenja je 10 minuta pa ukoliko redovito masirate bolno koljeno osjetit ćete olakšanje.

Osim bolje pokretljivosti i oslobađanja od boli, uz masažer će vaša koljena biti zdravija i izgledat će ljepše.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost