PREDBILJEŽBE ZA CIJEPLJENJE: Kako se prijaviti ako se ne koristite internetom | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

VACCINATION

PREDBILJEŽBE ZA CIJEPLJENJE: Kako se prijaviti ako se ne koristite internetom

Autor Krunoslav Ćosić
Autor Krunoslav Ćosić

Građani koji se ne koriste elektronskom poštom i općenito internetom mogu se jednostavno prijaviti za cijepljenje protiv Covid-19 bolesti

Izvor: Zagreb.hr

Za cijepljenje protiv koronavirusa možete se prijaviti elektronički, putem internetske platforme i adrese cijepise.zdravlje.hr

Ako se ne koristite modernim načinima komunikacije te je jedini način za komunikaciju vaš fiksni ili mobilni telefon, predbilježiti se za cijepljenje u Zagrebu možete i pozivom na besplatni telefon 0800 88 04.

U cijeloj Hrvatskoj dostupan je besplatni broj telefona 0800 0011. Sve osobe koje se prijave za cijepljenje bit će upisane u jedinstveni popis. Naravno, prijaviti se možete i kod svojeg liječnika obiteljske medicine.

NEPAL;STARTS;CHINA;DONATED;COVID19;VACCINATION;KATHMANDU;07;APR;2021;NEPALESE;PEOPLE;GETS;FIRST;DOSE;CHINAMADE;VERO;CELL;VACCINE;AT;AYURVEDA;TEACHING;HOSPITAL;KIRTIPUR;WEDNESDAY;APRIL;7;CHINESE;CORONA;HEALTH;WORKERS;ARRIVE;COVID;NEPALCHINA;GRANT;MEDICINE;FRONTLINE;NARAYAN;MAHARJAN;MAHARJANSPHOTOGRAPHY;NARAYANMAHARJAN;MAHARJANARAYAN;WORKER;LOAD;PARLIAMENT;SECRETARIAT;STAFFERS;CIVIL;MINISTERS;NURPHOTO;HTH;98857342 Izvor: Profimedia

Cijepljenje se provodi:

• u ordinacijama opće prakse (osobito za kronične bolesnike)
• u županijskim zavodima za javno zdravstvo
• na punktovima za masovno cijepljenje u organizaciji županijskih zavoda za javno zdravstvo i domova zdravlja.

Agenti su na telefonu dostupni svakim danom od 0 do 24 sata, a kako bi se ubrzalo zaprimanje prijava i pružanje potrebne asistencije, uz opće osobne podatke pripremite i svoj OIB. Prijave za cijepljenje, zaprimljene kroz linije Grada Zagreba, bit će uvrštene u središnji registar Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, putem kojega će, također telefonom, biti povratno informirani o dodijeljenom terminu.

Na istom broju telefona 0800 88 04 građani mogu dobiti popratne praktične i tehničke informacije vezane uz organizaciju i dolazak na lokaciju Zagrebačkog velesajma.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost