TRENIRAJTE KOD KUĆE I ostanite fit uz učinkovitu EMS opremu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TRENIRAJTE KOD KUĆE I ostanite fit uz učinkovitu EMS opremu

Autor Dijana Kaćanski

Hladniji dani pogoduju nakupljanju kilograma, a kako bi tijelo oslobodili viška probajte pojačano trenirati

 djevojka pokazuje mišiće.jpg Izvor: Catalin Petolea / Alamy / Profimedia

Kućni treninzi su od početka pandemije postali još popularniji pa pripadnice ljepšeg spola u ovo predblagdansko vrijeme uz reguliranje prehrane pametno planiraju dobar trening pomoću kojeg se postižu maksimalni učinci.

Takav je i EMS trening koji pomoću tehnologije elektrostimulacije mišića, putem električnih impulsa djeluje na mišiće što se inače postiže jačom tjelesnom aktivnošću poput trčanja, skakanja i sličnim tjelesnim vježbama pa ovakav trening pruža najviše ukoliko želimo postići maksimalno u kratkom vremenu.

 oprema za EMS trening 1.jpg Izvor: amazon

Ako vam je vrijeme bitno i želite maksimum razmislite o nabavci posebne opreme za EMS trening koja se sastoji od EMS rastezljivog odijela s upravljačkom kutijom, USB kabela, upute i veza za besplatne videozapise o vježbanju.

Nakon oblačenja odijela pokreće se besplatna aplikacija za precizno i jednostavno kontroliranje vrste rada i jačine djelovanja elektroda te se nakon toga pokreću programi ili postavljaju individualne postavke.

 oprema za EMS trening 2.jpg Izvor: amazon

Rastezljivo i udobno suho EMS odijelo nove generacije s visokotehnološkim elektrodama pomaže u stimuliranju mišića raspoređenih u 10 velikih mišićnih skupina, a individualno se može prilagoditi frekvencijski raspon i dubina impulsa.

Bilo da je vaš cilj brzina, izdržljivost, izgradnja mišića, ublažavanje boli ili mršavljenje s ovim odijelom možete trenirati gdje god želite, u kući, u pokretu pa čak i u hotelu ili na odmoru, a stimuliranjem svih 10 mišićnih skupina dovoljno je treninge održavati 20 minuta tjedno.

Nakon 2 do 3 mjeseca trening se može održavati do 2 puta tjedno jer je to dovoljno za učinkovitost i čvrsto tijelo, možete trenirati i u društvu, a na ovaj način će organizam osim vidljivih poboljšanja osjetiti i druge benefite koji donose zdravlje i ljepotu.