UPERILI SU PRST NA KRIVE ENT nema veze s web stranicom o kojoj mnogi u Hrvatskoj ovise | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

UPERILI SU PRST NA KRIVE ENT nema veze s web stranicom o kojoj mnogi u Hrvatskoj ovise

Ericsson Nikola Tesla nije sudjelovao u izradi cijepise.zdravlje.hr

 Izvor: Zdravlje.hr

Zaoštrava se situacija s web stranicom koju koriste stotine tisuća ljudi u Hrvatskoj, kako bi se prijavili za cijepljenje protiv koronavirusa. Ericsson Nikola Tesla d.d. nije sudjelovao u izradi web stranice cijepise.zdravlje.hr niti je povezan s načinom rada ili održavanjem te web stranice, izjavili su iz kompanije.

Ericsson Nikola Tesla d.d. trenutačno s Ministarstvom zdravstva ima sklopljen Ugovor o održavanju i nadogradnji programske osnovice CEZIH-a, a kreiranje ili održavanje web stranice cijepise.zdravlje.hr nije dio navedenoga Ugovora.

 Izvor: Zdravlje.hr

Stoga ne postoji, niti je postojala, zakonska ni ugovorna mogućnost angažmana Ericssona Nikole Tesle d.d. u poslovima vezanim uz web stranicu cijepise.zdravlje.hr. Svi detaljni podaci vezani uz aktualni Ugovor s Ministarstvom zdravstva javno su dostupni putem Elektroničkog oglasnika javne nabave Republike Hrvatske kao i na službenoj internetskoj stranici Ericssona Nikole Tesle.

Kao i do sad, sve preuzete obveze koje proizlaze iz Ugovora s Ministarstvom zdravstva izvršavaju uredno i u zadanim rokovima. Slijedom navedenoga, posve je neutemeljeno i netočno bilo kakvo dovođenje u vezu društva Ericsson Nikola Tesla d.d. i web stranice cijepise.zdravlje.hr, zaključuje se u priopćenju Kompanijskih komunikacija Ericssona Nikole Tesle.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost