NAJPRAKTIČNIJI TOPLOMJER Prsten koji mjeri tjelesnu temperaturu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NAJPRAKTIČNIJI TOPLOMJER Prsten koji mjeri tjelesnu temperaturu

Autor Krunoslav Ćosić

Ne samo što je praktičan nego je i izuzetno povoljan što se tiče cijene

  Izvor: Aliexpress

Mjerenje tjelesne temperature nikad nije bilo jednostavnije. Više ne morate stavljati toplomjer ispod pazuha i čekati dok vam se ne oglasi zvučna obavijest digitalnog toplomjera. Ili čekati nekoliko minuta ukoliko još uvijek koristite živine toplomjere koji se više niti ne prodaju u Europskoj uniji.

  Izvor: Aliexpress

Samo stavite prsten na prst, a on će vam pokazivati vašu tjelesnu temperaturu. Prije kupnje možete birati veličinu prstena, kako bi vam odgovarao za prste, ali i dizajn prstena. U ponudi su zlatni i srebrni, ali i crni, Rose Gold i plavi. Možda je ovo idealan i originalan prsten s kojim ćete zaručiti svojeg partnera ili partnericu.

  Izvor: Aliexpress

Prilikom mjerenja temperature treba biti u nešto toplijem prostoru jer možda neće biti funkcionalan ako se nalazite u hladnijem okolišu, što je bitno u zimskim mjesecima. Najidealnije je mjerenje obavljati pri sobnoj temperaturi.

Nakon što stavite prsten na svoj prst treba pričekati 20 do 30 sekundi, a zatim će se istaknutije prikazati broj koji označava trenutnu tjelesnu temperaturu. Najveća temperatura koju mjeri je 39°C, a najniža 33 stupnja Celzijusa. Sudeći prema 3500 komentara na web stranici za kupnju prstena toplomjera, uz prosječnu ocjenu 4,5/5, većina korisnika koji su kupili ovaj prsten su zadovoljni. Cijena za prsten je oko 10 kuna.

Ono što treba istaknuti je da prsten mjeri stupnjeve Celzijusa, na primjer 37°C ili 38°C, ali nema preciznije mjerenje od cijelog broja pa nećete znati imate li 37,3°C ili 37,8°C, na primjer. Ali, može vam biti jako dobar indikator ako imate povišenu temperaturu, a naknadno s kućnim termometrom možete dobiti preciznije mjerenje.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI