IDEALNA JE ZA AUTOMOBILE Višenamjenska pepeljara s USB priključkom | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

IDEALNA JE ZA AUTOMOBILE Višenamjenska pepeljara s USB priključkom

Ova pepeljara ima tihi ventilator koji će ući dim i provići ga kroz nekoliko filtara

 Izvor: Aliexpress

Smisao ove pepeljare je da zaštiti osobe koje su izložene dimu drugih, dakle one koji pasivno udišu tuđi dim. Vrlo često je to tako u mnogim obiteljima, a korisno je za vrijeme boravka u manjem prostoru poput automobila. Smatra se kako ljudi su izloženi duhanskom dimu imaju šest puta veću "šansu" za razviti neki oblik raka.

 Izvor: Aliexpress

Dimenzije ove USB pepeljare su 165 mm u promjeru te 86 mm visine tako da se radim o klasičnim dimenzijama za pepljaru. Mehanizam funkcionira tako što na vrhu postoje kanali kroz koje se dim uvlači u pepljaru, prolazi kroz filtre te izlazi van prošišćen.

Pri tome mu pomaže tihi ventilator koji se sporo okreće te ne izaziva buku u radu. Dim najprije prolazi kroz prvi filtar koji sprječava prolaz prašine i dlaka (vlasi), zatim slijedi filtar s ionima srebra kojim se uklanjaju mirisi i ubijaju bakterije. Sljedeći na redu je HEPA filtar koji uklanja bakterije.

S vremena na vrijeme se keramički cilindar na vrhu jednostavno odvoji od kućišta i opere u vodi. To je dio na koji se naslanja cigareta te preko kojeg se uvlači dim iz prostora.

 Izvor: Aliexpress

Na boku se nalazi LED indikator koja pokazuje kakav je zrak. Ukoliko svijetli zelenom bojom, zrak u prostoriji je čist i nije opasan. Svijetli li LED-ica žutom bojom, kvaliteta zraka je još uvijek dobra. Ali, svijetli li indikator crvenom bojom, to je znak da je kvaliteta zraka niska. Pritiskom na tipku s LED-icom provjerava se i razina napunjenosti baterije te promjenom boje pokazuje postotak napunjenosti. Cijena za multifunkcionalnu pepeljaru je oko 50 USD.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Najnovije

Mobilnost